fredag 25 februari 2011

Motorola Xoom och Thunderbolt-utrustade MacBook Pro får rivas

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/motorola-xoom-and-thunderbolt-equipped-macbook-pro-get-torn-down/:
Den Xoom stora attraktion kan vara den eteriska Honeycomb som utstrålar inom det, men det är fortfarande en gadget i metall, kisel och plast, så vi är lika intresserade som någon att se vad den ser ut inuti. iFixit har plikttroget utfört uppdrag riva en ner till dess olika delar, hitta en Atmel pekskärm regulator kan fånga upp 15 ingångar på en gång, en Qualcomm MDM6600 kan 14.4Mbps HSPA + hastigheter, några Toshiba NAND-flashminnen, och naturligtvis, NVIDIAs älskade Tegra 2 dual-core SOC. Bortsett från Moto flaggskepp tablett har iFixit också kommit till rätta med Apples senaste MacBook Pro, den som kan göra Thunderbolt -snabba överföringar med ännu obefintlig kringutrustning, även upptäckter fanns förutsägbart få och långt mellan. Den trådlösa kortet har nu fyra antenner i stället för tre och det finns några ändringar gjorts i kylsystem, men det verkliga skälet att du vill se detta är att quad-core Sandy Bridge CPU lurar i - det är så stor och imponerande som resultatet det lovar att leverera.

Motorola Xoom och Thunderbolt-utrustade MacBook Pro får rivas ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 00:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iFixit (Xoom) , (MacBook Pro) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar