fredag 25 februari 2011

Världens första robot maratonlopp får iväg till en långsam start, kommer sannolikt att förbli så

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/worlds-first-robot-marathon-gets-off-to-a-slow-start-will-like/:
Det kan ta dem en bra 92 timmar längre än den snabbaste mänskliga löpare, men en grupp på fem MINIATYRFORMAT humanoider har officiellt inlett världens första fullängdsalbum robot maraton. Den Robo Mara Full, sätta på av japanska Robotics företag Vstone , startade i dag i Osaka, Japan, och kommer att se det mekaniserade konkurrenter genom en 42 kilometer (26 mil) ras, beräknas pågå i minst fyra dagar. Under maraton, operatörer kommer cirkel ett 100-meters inomhusbana sammanlagt 422 gånger med lite hjälp från sina mänskliga tränare - kontakta är tillåten endast under batteriet och servo ersättning. Vstone s Robovie-PC ledde flocken i början, men med tre dagar kvar att gå, det är fortfarande en robot spel. Du kan kolla in en levande foder av alla, uh, långsamma och rasande åtgärder på täckning länken nedan, och få en fullständig överblick av loppet, komplett med pinsamma översättning, genom att följa länken Källa.

Världens första robot maratonlopp får iväg till en långsam start, kommer troligen att förbli så ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 13:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhysOrg , BBC | källa Vstone | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar