fredag 25 februari 2011

Verizon VD hävdar Apple LTE produkterna kommer, inte ange när

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/verizon-ceo-claims-apple-lte-products-are-coming-doesnt-specif/:
Dan Mead, Lowell McAdam efterträdare vid rodret för Verizon Wireless, har sagt till Wall Street Journal att vi får "se mer från Apple på LTE . De förstår värdet förslag av LTE och jag känner mig övertygad om att de ska att vara en del av det. " Inga ytterligare detaljer kommande från chefen exec, t.ex. när den och den speciella formen av Apples deltagande i Verizons LTE planer, men åtminstone vi nu har en indikation på att Cupertino arbetar aktivt mot 4G-anslutning. Mead kommentarer kom som en del av en intervju diskuterar iPhone 4 lansering på dennes nät, som redan har sett enheten bysten genom Verizons öppning försäljningsrekord . Främst i den faktiska lanseringen av telefonen, säger Tim Cook en LTE versionen av iPhone skulle ha krävt alltför många kompromisser, så vi misstänker dessa kompromisser är precis vad Apple arbetar med just nu.

Verizon VD hävdar Apple LTE produkterna kommer, inte ange när ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 17:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar