fredag 25 februari 2011

Microsoft Research retar Windows-telefoner kontrollerande Ytor och galen UI skrivbordet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/microsoft-research-teases-windows-phones-controlling-surfaces-an/:
Titta på denna punkt, vill bara vi själva några goda, gammaldags kopiera och klistra in - men vi ger Microsoft en del av äran för att leta ett år (eller två, eller tio) utöver den som vattenstämpel på vad som kan komma ner gäddan för människa-maskin interaktion - och specifikt hur telefoner skulle kunna spela en roll. I en presentation och PR-video drog ihop den här veckan, Microsoft Research Craig Mundie visar chef hur du kunde luta smartphone för att kontrollera en sprudlande, färgstarka titta in i ditt privatliv på din stationära dator och hur du kunde knäppa en bild och sedan släppa luren på en yta för omedelbar överföring (kanske lite som HP: s Touch till Share ), bland andra ädelstenar. Naturligtvis är allt detta ren forskning på denna punkt - det är någon gissa om dessa kommentarer kunde ta klivet över till produktion, och i så fall när - men det är kul att se. Följ paus för video.

[Tack, Jake]

Fortsätt läsa Microsoft Research retar Windows-telefoner kontrollerande Ytor och galen UI skrivbordet

Microsoft Research retar Windows-telefoner kontrollerande Ytor och galen UI skrivbordet ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 04:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MobileTechWorld | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar