fredag 25 februari 2011

Motorola Xoom rotad i två timmar platt, olycksbådande omvandla återvänder exoskelett jetpack i Verizon annons

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/motorola-xoom-rooted-in-two-hours-flat-sinister-transforming-ex/:
Vad är det första du ska göra med din Motorola Xoom ? Om du är Koush , svaret är klart - installera din egen ClockworkMod återhämtning bild och rom Manager, och ge den senare superanvändare behörigheter. Det stämmer, på själva dagen för övergång, Motorola Xoom är alla men redo för anpassade bygger på Android och alla de glädje de ger.

Samtidigt är Verizon beslutade att väcka oss senare hälften av tvärt avhugget Xoom TV-annons, som faktiskt skiljer sig väsentligt beroende på om inte spanska är din primära språk. Hursomhelst, det är en ganska smutsig affär, utan Iron Man bedrifter i stratosfären skicklighet att finna, bara en snabb demonstration av spel med accelerometer och en några snabba swipes genom Honeycomb. Du kommer fortfarande titta på det om vi säger att det är efter pausen kommer dock inte du?

Fortsätt läsa Motorola Xoom rotad i två timmar platt, olycksbådande omvandla exoskelett jetpack avkastning i Verizon annons

Motorola Xoom rotad i två timmar platt, olycksbådande omvandla exoskelett jetpack återvänder i Verizon annons publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 02:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhoneArena , Droid-Life | källa VerizonWireless (YouTube) , Koushik Dutta | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar