fredag 25 februari 2011

Fråga Engadget: bästa (icke-ful) brusreducering Bluetooth headset för överröstar kontor buller?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/ask-engadget-best-non-ugly-noise-cancelling-bluetooth-headset/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svar, här är uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget fråga kommer till oss från Simon, som verkar vara inte så hemligt hopp om att överrösta hela hans kontor. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.
"Jag behöver ett headset som kan blockera ut bakgrunden från ett stressigt kontor. Jag pratar repetitiva ljud som borrning, bakgrund prat, tangentbord skramlande, dator fläkt surrande och de ändlösa statisk från vår byggnads luftkonditioneringen. Jag skulle älska om detta headsetet hade en ansenlig till bra kvalitet på ljud för MP3, och det skulle naturligtvis ha en bra mikrofon för IP-telefon telefoni och Skype. Om det inte såg ut som något från Radio Shack som skulle vara en bonus, och om mikrofon var lite diskret för gatu-och flygplan använda det skulle vara en fördel. Slutligen anslutning till en arbetsstation kan och Bluetooth, helst vara både USB för trådlös. Tack! "
Bluetooth-headset har utvecklats en hel del sedan förra gången vi hade den här diskussionen, så vi är nyfiken på vad du för närvarande använder för att göra arbete en aning mer uthärdlig? Inget behov att hålla hemligheter, eller hur? Tala ut i kommentarer nedan!

Fråga Engadget: (icke-ful) brusreducering Bluetooth headset för överröstar kontor buller? Bästa ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar