fredag 25 februari 2011

Källor: IPAD 2 landar i tunnare kropp med spec bula och kameror, SD-kortplats och högre upplösning är ute

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/sources-ipad-2-lands-in-thinner-body-with-spec-bump-and-cameras/:
Apple rykten spelet kan vara en flyktig sak. Precis som vi hade hört talas om sista minuten förändringar till Apple TV innan den kom ut på marknaden, har vi fått ord från källor som iPad 2 planeras att offentliggöras nästa onsdag kommer att vara sans några av de funktioner vi hade tidigare rapporterat . Noterbart är SD-kortplats och högre upplösning kommer att inte göra det i den nya modellen (den senare vi hade hört Mullret om en liten stund). Vad är orsaken till switch? Tja våra källor var inte kristallklar på de exakta skälen, men kontentan av det som förklarade för oss centrerad kring vaga "engineering frågor" som kan ha tvingat vissa ändringar i elfte timmen. Det är värt att notera återigen att dessa källor har varit död rätt på specifika Apple planer och specifikationer för oanmälda produkter i det förflutna, och vi har ingen anledning att tro att dessa förändringar beror på något annat än legitim tekniska beslut fattas nära lansering.

Så vad kommer vi se den 2 mars? Vi hör att det är troligen en tunnare, spec-stötte variant av det ursprungliga IPAD med en skärmstorlek och upplösning identisk med den nuvarande modellen. Mer RAM-minne (512 MB) och en mer kraftfull processor (A5) förväntas också. Det är också ett ganska säkert kort tabletten kommer att sport åtminstone en kamera på framsidan - även om vissa av dessa fall prototyper vi sett berätta något, förväntar en tävlande runt tillbaka också. Det är också nästan garanterat att vi får se nästa version av IOS (nummer 5 med all sannolikhet, tillsammans med SDK för enh), och en utvidgning av Apples moln-tjänster (denna del är lite ... dimmigt just nu). Naturligtvis kommer den som perfekt upp Apples tillkännagivande av iPhone 5 i juni, vilket är när IPAD ägare sannolikt kan räkna med att använda den nya mjukvaran. Oavsett, vi har varorna kommit nästa vecka, så håll ögonen öppna!

Källor: IPAD 2 landar i tunnare kropp med spec bula och kameror, SD-kortplats och högre upplösning är ute ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 21:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar