fredag 25 februari 2011

Samsung Galaxy S II blir mycket preliminär, dyra UK prissättning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/samsung-galaxy-s-ii-gets-very-preliminary-expensive-uk-pricing/:
Gå inte hoppa ner från Android segelbåt ännu, dessa är mycket tidiga siffror, men Samsung Galaxy S II har prissatts med ett par detaljister i Förenade kungariket och den kategori de har placerat den i är den utpräglat hög slut. EXpansys är notering £ 630 ($ 1.020) för Gingerbread-sport olåst telefon, medan Play.com har det på £ 600 ($ 971) och är lovande ett 31 mars utgivningsdatum. Även om du är tokiga nog att sätta kontanter upp till en förbeställning idag, Ta noterar att Spela visade kostnaden på £ 650 (med 670 £ Pris) i går, verkar så prissättningen fortfarande vara fluktuerande och hitta dess sweet spot. Vad som än händer, med en så hög utgångspunkt, vi tvivlar S II pris kommer att vara det mest attraktiva attribut vid lanseringen.

Samsung Galaxy S II blir mycket preliminär, dyra UK prissättning ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 14:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GSM Arena , Phandroid | källa Play.com , Expansys | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar