fredag 25 februari 2011

Screen Griper: Dr Dre video för "Jag behöver en läkare" med HPs pekplatta, Pre 3, konstig Dr Dre flytande i ett glasrör

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/dr-dre-video-for-i-need-a-doctor-features-hp-touchpad-pre-3/:
Om du har trevliga minnen från din ungdom av en Dr Dre i lyckligare tider, nedkylning med Snoop någonstans i LBC göra saker vi inte kan diskutera på en familjevänlig sajt som denna ... Tja, du är i för lite av en chock för systemet med denna senaste video. Klippet för jag behöver en läkare - som egentligen är mer av en kort film - har en brutalt sargade Ferrari 360 Modena, Skylar Grey, och en arg Eminem (finns det någon annan form av Eminem?) Skriker på Dr Dre medan svävande i någon form av läskiga livsuppehållande vätska. Åh, men låt oss spola fram till tekniken vinkel: Dres redan ansluten med HP för Beats, och trenden fortsätter här med utseende på en pekplatta och Pre 3 gör en liten Tryck här för att dela åtgärder kring 4:20 varumärket. Följ paus för video.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Screen Griper: Dr Dre video för "Jag behöver en läkare" med HPs pekplatta, Pre 3, konstig Dr Dre flytande i ett glasrör

Screen Griper: Dr Dre video för "Jag behöver en läkare" med HPs pekplatta, Pre 3, konstig Dr Dre flytande i ett glasrör som ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 19:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Rap Radar | källa MTV | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar