fredag 25 februari 2011

Xtreamer Prodigy funktioner airplay, USB 3 och ett GUI som kommer att glädja fans av Flash (och fans av GUI)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/xtreamer-prodigy-features-airplay-support-usb-3-and-a-gui-that/:
Ser ut som folk i Xtreamer har några knep upp ärmarna! Efter heta på hälarna av företagets Ultra HTPC kommer Xtreamer Prodigy, ett Realtek 1185-baserad mediaspelare och streamer att sport USB 3.0-anslutning, 256MB RAM, 512MB NAND-flash, HDMI, en integrerad IR-fjärrkontroll, en multi-kortläsare och en 3,5-tums HDD bay. Men det riktigt roliga här (eller så vi har hört) är Adobe Flash GUI, liksom stöd till sådana tjänster som Apple airplay, Mediafly, Google Talk, Last FM, Pandora, Facebook och mycket mer. Det ryktas Priset är € 119, som kommer att räcka tills vi hittar något mer konkret (som bör vara cirka fem dagar från och med nu). Ta en närmare titt nedan.

Gallery: Xtreamer Prodigy

Xtreamer Prodigy funktioner airplay, USB 3 och ett GUI som kommer att glädja fans av Flash (och fans av GUI) som ursprungligen visades på Engadget lör, 24 Feb 2011 20:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget spanska | källa Xtreamer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar