fredag 25 februari 2011

ESPN 3D lägger till NBA-finalen till dess sändningsschema

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/24/espn-3d-adds-the-nba-finals-to-its-broadcast-schedule/:
Ta den Mark Cuban. Allas favorit HD nätägande miljardären kallas 3D sport DOA efter att ha beslutat var det inte många människor som ber om en 3D Super Bowl, men nu ESPN: s 3D-nät har kö sin andra mästerskapet i år, lägga till NBA-finalen till sin tidigare planerade skiffer av ordinarie säsongen och playoff-sändningar . ESPN 3D har sänt dygnet runt för ett par dagar nu (om du inte tittar DirecTV ) men samtidigt upprepar göra för enkel demo material, om 3D kommer att gå från en intressant marginellt inslag i en in- efterfrågan har det kommer att ta mer evenemang med hög profil som dessa. Om Mavericks lyckas glida förbi Lakers eller Spurs för en djup lek springa, vi tillbaka med vår kompis Mark för att se hur han skulle titta på spelet om han inte redan har ett fåtal platser permanent utstakad i arenan.

Fortsätt läsa ESPN 3D lägger till NBA-finalen till dess sändningsschema

ESPN 3D lägger till NBA-finalen till dess sändningsschema publicerades ursprungligen på Engadget lör, 24 Feb 2011 18:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ESPN | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar