onsdag 9 mars 2011

Acer styrplatta / Media Center-fjärrkontroll ytor vid FCC

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/09/acer-touch-pad-media-center-remote-surfaces-at-the-fcc/:
Vi har redan sett Acer inkluderar en snygg liten touch pad / fjärrkontroll med sin Revo 100 i Storbritannien, och det ser ut som en skulle också kunna komma till USA, som en liknande anordning endast känd som RMTP-S1Q nu har passerat FCC. Som den vi har sett tidigare, kan enheten användas som en multitouch-styrplatta för att styra din Media Center PC, eller genom att trycka på en knapp, omvandlas till en vanlig fjärrkontroll komplett med belysta kapacitiv kontroller. Naturligtvis, eftersom detta är FCC, det finns inte någon indikation på en verklig övergång, och en manual som medföljer ansökan är faktiskt från ett företag som heter Suyin Connector, så det verkar vara en rebadge jobb - även om det är en stor Acer-logotypen på baksidan av själva enheten.

Acer styrplatta / Media Center-fjärrkontroll ytor vid FCC publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 9 mar 2011 17:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa FCC , Wireless Godhet | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar