onsdag 9 mars 2011

Intel vPro tar till Sandy Bridge processorer gör att förlora ditt arbete laptop något mindre smärtsam

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/08/intel-brings-vpro-to-sandy-bridge-cpus-makes-losing-your-work-l/:
Föreställ dig, om du vill, affärsresenärer gallivanting över hela världen med nary en omsorg i världen - trygga i det faktum att om de förlorar sin bärbara dator med krok eller skurk, kan de stänga av den med ett enkelt SMS. Jo, dröm är det nu en verklighet som Intel har lagt sin tredje generations vPro -teknik i Sandy Bridge Core i5 och i7 företag chips, vilket ger användare möjlighet att låsa och återaktivera en PC på distans via SMS. Inte precis en ny idé , men trevligt att se den vidare till modernare chipset. För att ytterligare förenkla livet för IT-proffs, har den nya versionen av vPro också ett krypteringssystem login krav vid uppvaknande från viloläge, 1920 x 1200 upplösning fjärrhantering, och värdbaserad konfiguration för att tillåta inrättandet av oräkneliga datorer på en gång. Naturligtvis som tar din arbetsgivare är villig att ponny upp för Chipzilla nya redskap - den ekonomiska nedgången är snart över, eller hur?

Intel vPro tar till Sandy Bridge processorer gör att förlora ditt arbete laptop något mindre smärtsamt ursprungligen visades på Engadget tor, 8 mar 2011 20:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink InformationWeek | källa Intel | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar