onsdag 9 mars 2011

Microsofts Ventura kan vara ett moln musik / video plattform har något att göra med Zune

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/08/microsofts-ventura-could-be-a-cloud-music-video-platform-hav/:
Zune har inte fått mycket kärlek från Microsoft som för sent , men det kan ändras över tiden - ZDNet's Mary Jo Foley märkte att bolaget personal för en moln-baserade multimedia-projekt (av en grupp som kallas "Ventura Media Services" ) riktat mot persondatorer, TV och mobila enheter. "Teamet är en tight grupp av musik och video älskare att skapa tjänster och upplevelser kretsar kring musik / video upptäckt och konsumtion," läsa en serie av jobbannonser som går tillbaka åtminstone så långt som i juli 2010, kräver för programvaruutvecklare i Peking och Redmond som är bekanta med Microsoft Azure Cloud Platform. (Två av dem har "Zune" i befattning.) Även om det är svårt att säga om det här projektet är ett viktigt fokus för Microsoft oavsett hur ofta platsannonsen säger "storskaliga" (vi räknar fyra gånger) att det skulle definitivt vara trevligt att ha en viss konkurrens för Google och Apple när de börjar dra multimedia-streaming stridslinjerna.

[Tack, zblack]

Microsofts Ventura kan vara ett moln musik / video plattform har något att göra med Zune ursprungligen visades på Engadget on Tue, 8 Mar 2011 19:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ZDNet | källa Microsoft Karriär | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar