onsdag 9 mars 2011

WebOS kommer att vara på "varje HP PC" levereras nästa år, säger VD

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/09/webos-will-on-every-hp-pc-shipping-next-year-says-ceo/:
Man skulle kunna tro Leo Apotheker, HP: s nyaste VD, skulle vilja spara lite åska för hans 14 mars händelse . Istället människan fortsätter att släppa loss STENTORS-citat med oblyga uppriktighet som dagens påstående att "HP har förlorat sin själ." Han är också att göra djärva proklamationer om alla HP PC att kunna köra WebOS och Microsoft Windows som integrerad upplevelse under 2012 - ett drag företaget hoppas kommer att skapa en "massiv plattform" för att locka dem alla viktiga utvecklare. Apotheker strategi kommer att vända Mark Hurd: s besparingsprogram vikt med ett förnyat fokus på produktkvalitet och innovation - det senare uppnås genom att bryta ner mellan företag hinder som för närvarande skilda produktgrupper och genom att öka FoU-budget som redan hålls på $ 2960000000 förra året ( en spottstyver av vissa mätningar ). Klicka på källan länken nedan för att läsa BusinessWeek artikeln i sin helhet om du är intresserad av Leos problem med att vara den smartaste personen i rummet och hans försök till Californication. Cool? Awesome.

WebOS kommer att vara på "varje HP PC" levereras nästa år, säger VD ursprungligen visades på Engadget , ons, 9 mar 2011 07:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa BusinessWeek | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar