onsdag 9 mars 2011

TetherGPS ger GPS-navigering till Nook färg, så att säga

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/08/tethergps-brings-gps-navigation-to-nook-color-in-a-manner-of-sp/:
TetherGPS ger GPS-navigering till Nook färg utan Bluetooth
Den smarta folken över på ComptonSoft funderar på att ge GPS-mottagare till din mobila enhet på ett ganska okonventionellt sätt. TetherGPS länkar upp din Android telefonens GPS till Nook Färg med hjälp av WiFi - antingen i samma nätverk eller via en WiFi tjuder - eftersom Nook Färg saknas i standarden användbara Bluetooth avdelning. Efter anslutning av två enheter, gör det en andra länk genom att köra en TGPS server på telefonen och en TGPS klient på Nook. De två enheterna är då sammanflätade i en lycksalig, allt-du-kan-GPS buffé av rutter och vägar. För det mesta kommer Nook's platsmedveten Android applikationer som Google Maps, dra av denna anslutning för lokaliseringsuppgifter och använda det som om det fanns en GPS-mottagare ombord. TetherGPS hänger i luften för $ 2,99 på Android Market, och det finns också en gratis "Lite" version för dem som bara behöver GPS för fem minuter i taget - vi antar att du vet vem du är.

[Tack, Röd]

TetherGPS ger GPS-navigering till Nook färg, så att säga som ursprungligen dök upp på Engadget tor, 8 Mars 2011 20:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ReviewHorizon | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar