onsdag 9 mars 2011

H20 Dusch Drivs Radio spränger Biebs genom mikro-turbin

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/08/h20-shower-powered-radio-blasts-the-biebs-by-way-of-micro-turbin/:
Glöm tabletten, är 2011 det år duschen radio! Förra veckan rapporterade vi om Toshibas trådlöst ansluten vattentät sång box och, precis som våra nerver började bosätta sig från den spännande, kom någon med och tappade den här miljövänlig, dusch-klar pärla på oss. Inte bara är H20 Dusch Powered Radio vattentät, men det faktiskt använder vatten från duschen att pumpa ut sylt. Den sak ansluts direkt till din duschslang och använder vattenflödet att fastställa en mikro-turbin spinning, vilket laddar ett inbyggt batteri och eliminerar behovet av engångsmaterial. Som videon nedan påpekar radion "inte bara erbjuda 80-talsklassiker - det har hela spektrat av FM," och dess skapare säger att det är förenligt med 99 procent av duschar, men vad vi verkligen vill veta är: hur väl fungerar veva den Ke $ ha? Video efter rasten.

Fortsätt läsa H20 dusch Drivs Radio spränger Biebs genom mikro-turbin

H20 Dusch Drivs Radio spränger Biebs genom mikro-turbin publicerades ursprungligen på Engadget tor, 8 Mars 2011 18:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Tech Digest | källa Tang-gruppen | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar