onsdag 9 mars 2011

VMware View ger virtuella skrivbord till IPAD med touchscreen-vänliga kontroller (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/09/vmware-view-brings-virtual-desktops-to-ipad-with-touchscreen-fri/:
Fjärrstyrning din personliga skrivbord från en IPAD är en sak, men i dag VMware erbjuder något lite heftier - en strömlinjeformad app för att ansluta till företagsklass virtuella skrivbord. Precis som Citrix Receiver, är tanken att du får IPAD klient gratis, och förhoppningsvis betala för att ha molnet datorer serveras, men istället för att rationalisera applikationer för tablett användning, VMwares app händer du anpassningsbara PC-liknande kontroller. Det finns ett praktiskt utseende virtuella pekplatta du kan använda för exakt kontroll över markören om dina fingrar vara för spetsiga, en uppsättning Windows snabbkommandon på toppen av det virtuella tangentbordet, multi-finger gester och mer - men varför inte bara titta på videon efter pausen för att se vad som väntar?

Fortsätt läsa VMware View ger virtuella skrivbord till IPAD med touchscreen-vänliga kontroller (video)

VMware View ger virtuella skrivbord till IPAD med touchscreen-vänliga kontroller (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 9 Mar 2011 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar