onsdag 9 mars 2011

CloudSight Sök ger dig ögonblicklig, enhetlig tillgång till e-post och sociala nätverk arkiv

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/09/cloudsight-search-gives-you-instant-unified-access-to-email-and/:
Kom ihåg de tusentals människor som du plötsligt förlorat kontakten med förra veckan? Olyckligtvis för dem, de är fortfarande på jakt efter år av Gmail journaler , men om de var aktiva nog att initiera ett Backupify konto, skulle de ha hela sin inkorg (liksom deras utkorgen, skickat-mappen, och allt annat) bara en restore-klick bort. Backupify är gratis backup-tjänster har fungerat bra här på Engadget HQ, vilket ger en sådan säkerhet att våra e-postmeddelanden, tweets, foton och komma status inte kommer någonstans - även om ett konto är hackat. Nu är företaget att ta nästa logiska steg genom att införa CloudSight Sök. Det hyllas som den första sökbart arkiv lösning för sociala medier och Google Apps, och det låter dig skriva in ett enda sökord / fras i syfte att sålla bland dina e-postkonton och sociala nätverk handtag för all kommunikation i samband med den nämnda frågan. En sökning, flera kommunikation försäljningsställen. Naturligtvis sållar det enbart genom vad som arkiveras, men med tanke på hur ofta tjänsten ryggen upp saker, det är ganska darn nära att hämta i realtid. Den enda nackdelen? Det finns ingen mobil app, så det ser ut som om du får konsultera ett legitimt webbläsare för att få din sökning på. De som är intresserade att anmäla dig till det privata beta lansering kan göra det i källan länk eller om du hellre vill lära dig mer via video är på play-knappen precis under pausen.

Fortsätt läsa CloudSight Sök ger dig ögonblicklig, enhetlig tillgång till e-post och sociala nätverk arkiv

CloudSight Sök ger dig ögonblicklig, enhetlig tillgång till e-post och sociala nätverk arkiv som ursprungligen visades på Engadget , ons, 9 mars 2011 02:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Backupify | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar