onsdag 9 mars 2011

Instaprint service är Polaroid av Instagram generation, ingen skakar krävs (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/08/instaprint-service-is-the-polaroid-of-the-instagram-generation/:
Visst Polaroid väckt sin rubrik produkten till 2011 genom att samarbeta med Lady Gaga , men de flesta av oss är alldeles utmärkt med hjälp av våra telefoner för att snabbt fånga minnesvärda ögonblick. Tja, syftar Instaprint att återskapa bilden vurm från förr genom att knyta den till Instagram - den populära (och för närvarande IOS-only) app som låter dig använda olika filter för att dina bilder för snabb delning bland vänner. Den Instaprinter (vår sikt, inte företagets) är i grunden en modifierad Zink fotoskrivare med Internet-anslutning och slips-ins till Instagram API, som automatiskt skriver artiklar märkta med hashtag du väljer. Redan nu planerar bolaget att hyra Instaprint lådor och demo tjänsten på SXSWi, med inriktning på det som ett nytt sätt att fånga alla vinklar, oavsett evenemang som du kan vara värd - vilket för oss verkar vara en kul idé. Det är, tills någon börjar missbruka systemet och taggar en bild på baken redan samma kväll med # GrandmasBirthday. Du kan prova det nu genom att tagga dina bilder med # Instaprint, och ser det tryckta leva i bäcken inbäddade efter rasten.

Fortsätt läsa Instaprint service är Polaroid av Instagram generation, ingen skakar krävs (video)

Instaprint service är Polaroid av Instagram generation, ingen skakar krävs (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 8 mars 2011 18:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Instaprint | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar