onsdag 9 mars 2011

Vinst shocker! Android tar hem mer bacon än IOS för Pocket Legends utvecklare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/09/profit-shocker-android-brings-home-more-bacon-than-ios-for-pock/:
Tillbaka i 2009 skrev vi en berättelse om spricka mobila utvecklare Larva Labs beklaga sin oförmåga att leva på topp-rankade spel i Android Market. Jo, för att uttrycka det försiktigt, det är inte 2009 längre: Android ekosystemet har utökat explosionsartat i alla tänkbara håll, marknaden har fattats om tiotusentals ytterligare apps, och - enligt en forskning företag, i alla fall - Android har nu passerat BlackBerry att bli den mest produktiva plattform för smartphones i USA.

För detta ändamål Spacetime Studios - företaget bakom mobila MMORPG Pocket Legends, som inbringar intäkter genom in-app köp - blev chockad att upptäcka att det gör att cirka 30 till 50 procent mer jämfört med den Android-användare än dess IOS sådana. Dessutom är de spenderar mer tid att spela och ladda ner programmet med betydligt större frekvens, vilket kan vara ett bevis på att riktigt bra apps fortfarande stå ut i marknaden bättre än de gör i de mer mogna (och mer befolkade) App Store. Den in-app köpa skillnad är lite svårare att förklara, men - särskilt eftersom IOS har en glatt, integrerat inköp mekanism att Google inte kommer att rulla ut i Android för ett litet tag ännu. I varje fall mobil online-ekonomin - oavsett plattform - uppenbarligen fortfarande har en viss växande, mognande och stabiliserande att göra.

[Tack, Michael]

Vinst shocker! Android tar hem mer bacon än IOS för Pocket Legends utvecklare ursprungligen visades på Engadget , ons, mars 9, 2011 03:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Computerworld | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar