måndag 28 mars 2011

American Express utmaningar PayPal med "Serve" digitala betalning plattform

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/american-express-challenges-paypal-with-serve-digital-payment/:
American Express kan ha varit släpar lite efter lik av Visa och Mastercard med digital betalningar genom åren, men det är att göra en ganska stor spela på idag. Det är bara tillkännagav sin nya "tjäna" digital betalning plattform, som är mer eller mindre en rak-på konkurrent till PayPal . Det innebär att du kommer att kunna överföra pengar till ditt konto Servera från ditt bankkonto eller kreditkort, skicka pengar till andra med antingen webbplatsen eller mobilen (finns för närvarande för IOS och Android), och även länka ditt konto till ett uppladdningsbart Servera kort, som du kan använda på vilken butik som helst som accepterar American Express kreditkort. Inget märkvärdigt som NFC betalningar ännu, men American Express är lovande att "snabbt utvecklas" plattformen genom att lägga till nya funktioner, och det är hopp om att få igång saker genom att avstå från de flesta av konsumenten avgifter för de första sex månaderna. Chef på tidigare avbrottet för hela pressmeddelandet, och slog upp källan länken nedan om du vill registrera dig.

Fortsätt läsa American Express utmaningar PayPal med "Serve" digitala betalning plattform

American Express utmaningar PayPal med "Serve" digitala betalning plattform publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 28 Mar 2011 14:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Servera | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar