måndag 28 mars 2011

Ingen iPhone 5 på WWDC i år? Det är hur det ser ut härifrån

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/no-iphone-5-at-wwdc-this-year-thats-how-it-looks-from-here/:
Genom att nu du har sett tillkännagivandet för WWDC 2011 (kommande 6 juni), men vad du kanske inte har hört ännu är att detta en kommer att bli lite annorlunda än vissa av de dev nackdelar från tidigare år. Nämligen, till skillnad från händelserna 2008 genom 2010, kan du inte se tillkännagivandet av en ny iPhone (eller IPAD ... eller något annat hårdvara relaterade). Vi hör samma typ av prat från källor som solida författare som Jim Dalyrmple av The Loop och alla sak D: s John Paczkowski har rapporterat i dag - att denna WWDC kommer att bli allt om framtiden för IOS och OS X .

Naturligtvis om att kokkärl ut, är alla ögon kommer att bli på bolagets Fall händelse, som känns som en allt mer sannolikt plats för att lansera en ny telefon - särskilt med tanke på att iPod-plats i Apples lineupen blivit minskat tack vare framgång med sina mobila enheter. Tidpunkten fastställs också Apple upp fint för en rask säsong av inköp semester telefon. När det gäller IPAD, Daring Fireball: s John Gruber spekulerats i att vi kan se någon form av ny modell på årets Fall evenemang, och medan det verkar mycket osannolikt att vi med tanke på den senaste lanseringen av IPAD 2 , ny tablett skulle en göra en perfekt följeslagare till den nya telefonen. Vad September innehar är en ren spekulation just nu, men för närvarande ser det ut som du bara kan bli bekant med din iPhone 4.

Ingen iPhone 5 på WWDC i år? Det är hur det ser ut härifrån ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Mar 2011 16:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar