måndag 28 mars 2011

Android adapter begrepp lova att shoppa ett headset

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/27/android-adapter-concepts-promise-to-accessorize-any-headset/:
Tja, här är lite av en twist - ett begrepp anordning för att faktiskt en fond en kickaxel -liknande tjänst för konceptet enheter. Även om det kanske inte exakt inspirera den mest förtroende, dessa begrepp från folk bakom uppstickaren Makible är verkligen unik tillräckligt för att få oss intresserade. De inkluderade standard hörlursadapter bilden ovan, som lovar att förvandla en uppsättning hörlurar till en ordentlig (och iögonfallande) headset, samt en iPhone headset adapter som låter dig använda alla iPhone-headset med din Android-telefon (kolla upp det ut efter pausen). Båda kommer tydligen att begränsas till 10.000 enheter per styck om man antar att de får den nödvändiga finansieringen, med hörlursadapter inställning du tillbaka $ 20, medan iPhone versionen går bara $ 10. Vill du se dem bli verklighet? Sedan kan du slå upp på länken nedan för att få din beställning i.

Fortsätt läsa Android adapter begrepp lova att shoppa ett headset

Android adapter begrepp lovar att shoppa ett headset som ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 27 Mar 2011 23:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Makible | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar