måndag 28 mars 2011

Warner Bros expanderar hyrfilmer via Facebook med ytterligare fem höga profil titlar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/warner-bros-expands-movie-rentals-via-facebook-with-five-more-h/:
Efter att doppa en tå i vatten med The Dark Knight , som börjar ikväll Warner erbjuder ytterligare fem filmer för streaming på att komma med Harry Potter och de vises sten, Harry Potter och Hemligheternas kammare, start, Livet som vi känner det och Yogi Bear . Affären remeains samma, med USA tittarna möjlighet att betala för en 48-timmars fönstret direkt i Facebook krediter dem åtnjuta knäpp med full funktionalitet på sidan, och pausa / återuppta bundna till sina inloggning på webbplatsen. Även med ett ökande antal filmtitlar inklusive senaste uppstickare som Yogi Bear som just debuterade förra veckan , är det svårt att se några VOD-tjänsten på allvar utmana den nuvarande videouthyrning etablerade som iTunes och Netflix, särskilt en som bara ger SD lägenheter visas på datorn . Vad det ger dock ett snabbt sätt för Warner att tjäna pengar de betydande komma samhällen runt populära filmer , som kan räcka för att hålla detta program växer under överskådlig framtid. I båda fallen bör sidorna live startar kl 1, kontrollera pressmeddelande efter rasten om du behöver mer information.

Fortsätt läsa Warner Bros expanderar hyrfilmer via Facebook med ytterligare fem höga profil titlar

Warner Bros expanderar hyrfilmer via Facebook med ytterligare fem höga profil titlar ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Mar 2011 00:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar