måndag 28 mars 2011

Switched On: playbook polyglot

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/27/switched-on-the-playbook-polyglot/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Tillslagen , en kolumn om konsumenternas teknik.

När Apple lanserade IPAD , hade det men ett hum om tredjepartsprogram, men företaget betonat sin egen. Som Apple iPhone programvara SVP Scott Forstall anges i IPAD introduktionsvideo, "Vi tittade på enheten och vi bestämde oss för. Låt oss designa allt Let's redesign, reimagine och återuppbygga varenda app från grunden specifikt för IPAD."

Jämför detta med den strategi som används av RIM, tillverkaren av den kommande BlackBerry playbook tablett. Ett år efter IPAD debut, har Apples försprång i apps visat en formidabel fördel mot angrepp av skiffer tillkännagavs av sina konkurrenter på smartphone världen. Vissa har valt att spärren på Android och uppnå bakåtkompatibilitet med över 200.000 existerande smartphone apps. HP, med sin styrplatta, kommer cirkeln sina vagnar av datorer och skrivare runt webOS plattformen. Men enligt tillkännagivandet i veckan att RIM även kommer att stödja Android apps mycket om hur företaget ser sin position på den tabletten krig.

Fortsätt läsa Switched On: playbook polyglot

Switched On: playbook polyglot ursprungligen visades på Engadget on Sun, 27 Mar 2011 20:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar