måndag 28 mars 2011

Shocker! Sprint motsätter sig officiellt AT & T: s föreslagna förvärv av T-Mobile

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/shocker-sprint-officially-opposes-atandts-proposed-acquisition-o/:
Ja, du läste rätt. Sprint är faktiskt går ut på en lem och officiellt motsatta AT & T: s föreslagna förvärv av T-Mobile USA. Uppenbarligen anser det att transaktionen skulle "minska konkurrensen och skada konsumenterna" om det är tillåtet att gå igenom, och det är lovade att "bekämpa detta försök från AT & T att omintetgöra de framsteg de senaste 25 åren och skapa en ny Ma Bell duopol." Det går längre på att notera att det sammanslagna företaget skulle bli nästan tre gånger så stort som Sprint i form av trådlös intäkter, och att det och Verizon skulle "överväldigande dominera" den amerikanska trådlösa industrin och har "aldrig tidigare skådad kontroll" över post-paid marknad. Full pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Shocker! Sprint motsätter sig officiellt AT & T: s föreslagna förvärv av T-Mobile

Shocker! Sprint motsätter sig officiellt AT & T: s föreslagna förvärv av T-Mobile som ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 28 Mar 2011 16:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar