måndag 28 mars 2011

Hanwha släpper HDMI / USB-adapter för IPAD, iPhone 4, och fjärde generations iPod touch

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/27/hanwha-unleashes-hdmi-usb-adapter-for-ipad-iphone-4-and-four/:
Känn lusten att titta på dina iPad, iPhone eller iPod touch (fjärde gen) videoklipp på den stora skärmen, men letar efter något med lite mer omfång än Apples HDMI lösning ? Hanwha senaste dongel kan göra jobbet. Som ni kan se ovan, i stället för den ursprungliga adapterns dockningskontakten port är en USB 2.0-uttag - kompatibel med kameror stödja masslagring anslutning - vid sidan av 720p-vänlig HDMI-porten, men du måste använda reglagen för att växla mellan de två lägena. Och den lilla mini-USB-porten på höger? Tja, det är där för att ge lite juice för att "minska batteriet laddas ur", men förmodligen inte tillräckligt för att ladda upp din iDevice. Om du fortfarande är intresserad och har en vän i Japan, Hanwha s laddning ¥ 5,980 (ca $ 73), vilket är nästan dubbelt så Apples $ 39 kontakt. Är USB-stöd värt detta pris hopp? Ditt samtal.

Hanwha släpper HDMI / USB-adapter för IPAD, iPhone 4, och fjärde generations iPod touch som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 27 Mar 2011 22:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa UMA Zone | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar