fredag 18 mars 2011

AT & T talar kunder som använder otillåtna metoder tjudra att betala eller sluta

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/18/atandt-tells-customers-using-unauthorized-tethering-methods-to-pay/:
Använt en app som MyWi att tjudra på din jailbroken iPhone? Då det finns en god chans att du redan har fått ett meddelande som den ovan från AT & T, eller kanske ett e-postmeddelande som den efter rasten. Av allt att döma är bärare knakande nu nere på alla otillåtna tjudra, och det är att be folk ägnar sig åt sådant beteende att antingen betala för en riktig uppbundna plan eller helt enkelt sluta tjudring helt och hållet - om det inte höra något tillbaka till dig efter skickar meddelandet, säger AT & T den automatiskt kommer att registrera dig i en DataPro 4GB tjudra plan (med en hastighet för $ 45 per månad). Vi bör notera att alla rapporter vi har sett hittills är från iPhone-användare, även om det betyder absolut inte Android-användare helt enkelt kommer att kunna glida förbi obemärkt. Exakt hur AT & T är att identifiera användare är dock inte klart, och vi kan väl bara vara att se början på en katt-och råttalek som folk försöker upptäcka lösningar för att gå oupptäckta. Mer om den här som vi får den.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa AT & T talar kunder som använder otillåtna metoder tjudra att betala eller sluta

AT & T talar kunder som använder otillåtna metoder tjudra att betala upp eller sluta som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Mar 2011 10:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar