fredag 18 mars 2011

Internet Explorer-versioner 1 till 9 jämfört, tecken på framsteg hittade (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/18/internet-explorer-versions-1-through-9-compared-signs-of-progre/:
De flesta sane folk kommer att ha hälsade ankomsten av Internet Explorer 9 med en nyfiken klicka på en download knapp eller en enkel uppdatering av webbläsaren de redan använder, men det räcker inte för alla. En kille med smak för det excentriskt beslutat nördiga ta tillfället i akt att gå igenom en retrospektiv av varje version av IE, går hela vägen tillbaka till Windows 95: s första iterationen, och köra Acid kompatibilitetsprov att se hur de står upp till modern standard. IE1, de gamla, CSS-berövade vilddjuret som det är, kvävd omedelbart och inte ens visa sin hemsida utan fel, men saker och ting förbättrades stadigt från där till seger iteration 9. Se alla den underbara framsteg sker inom loppet av bara några minuter i videon efter rasten.

Fortsätt läsa Internet Explorer-versioner 1 till 9 jämfört, tecken på framsteg hittade (video)

Internet Explorer-versioner 1 till 9 jämfört, tecken på framsteg hittade (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Mar 2011 00:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Techland | källa Andy's Tech Experiment Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar