fredag 18 mars 2011

Samsung Epic 4G, Galaxy Tab och Transform programuppdateringar kommande 21 mars: Froyo och / eller Sprint ID i släptåg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/18/samsung-epic-4g-galaxy-tab-and-transform-software-updates-comin/:
Den här är inte riktigt helt officiellt ännu, men en hjälpsam tipsaren har gått längs skärmbilden ovan som helt klart tyder på att vissa uppdateringar kommer till en trio av Sprints Samsung-enheter den 21 mars. Det innefattar en ny och förhoppningsvis bättre over-the-air uppgradering till Android 2.2.1 för Epic 4G, samt en Android 2,2 uppdatering för Transform , som båda även en rad andra tillägg som Flash 10,1 på Epic och Swype på Transform. Inte heller lämnat ut av det roliga är Sprints version av Galaxy Tab , som blir det Sprint-ID uppdateringen vi såg första hand på CES i januari - det är på väg till Epic och Transform också.

Samsung Epic 4G, Galaxy Tab och Transform programuppdateringar kommande 21 mars: Froyo och / eller Sprint ID i släptåg ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Mar 2011 13:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar