fredag 18 mars 2011

HTC Thunderbolt recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/18/htc-thunderbolt-review/:
Vid en snabb blick, utan bakgrundsinformation, ögon kanske din säga att HTC Thunderbolt är föga mer än en Verizon remake av Sprints EVO 4G och AT & T: s Inspire 4G . Efter alla - som sin samtid - det Thunderbolt har en rymlig 4,3-tums WVGA skärm, 8 megapixel kamera, och dubbel LED-blixt. I verkligheten är dock det Thunderbolt något mer: från Inspire, lånar det till en bättre, skarpare display med en bredare betraktningsvinkel och en nyare generation (men fortfarande single-core) Qualcomm Snapdragon processor. Från EVO 4G, under tiden, lånar det en cool integrerad cykelställ och tillägget av en andra "4G" radio, gör detta till en spec Frankenstein slags - det bästa av två världar. Naturligtvis, i stället för Sprints wimax för att 4G radio, Thunderbolt ger dig tillgång till Verizons LTE-nät - ett nät så frisk, fortfarande har det att nya nät-lukt. Det finns en hel del hästkrafter här.

Med andra ord har Thunderbolt en mycket reell möjlighet att vara det finaste 4,3-tums enhet HTC har någonsin gjort - för tillfället i alla fall. Låt oss se hur det biljettpriser.

Fortsätt läsa HTC Thunderbolt recension

HTC Thunderbolt recension publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 18 Mar 2011 16:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar