fredag 18 mars 2011

Netflix är att få in innehållet biz, bekräftar "House of Cards" kommer att lanseras i slutet av 2012

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/18/netflix-is-getting-into-the-content-biz-confirms-house-of-card/:
De ryktena är sanna, i stället för att bara erbjuda gamla innehållet från andra, är Netflix hoppa tillbaka in i innehållet verksamheten genom att licensiera David Fincher's kommande drama House of Cards för Watch Direkt streaming i USA och Kanada innan det sänds någon annanstans, eller ens har produceras. I ett blogginlägg, Content Officer Ted Sarandos motiverar Chief registrera dig för serien syn osedda genom att peka ut popularitet de tidigare BBC miniserie som ligger grundas bland Netflix medlemmar och den samlade kompetensen av både direktören och ledande aktör Kevin Spacey . Men om du väntar runt för nytt innehåll att dyka upp på Watch Genast inte hålla andan, 26 episod episod köra produceras av (intressant, kommer Netflix varken producera eller egna showen) Media Rights Capital inte beror att komma fram till sent 2012.

Netflix är att få in innehållet biz, bekräftar "House of Cards" kommer att lanseras i slutet av 2012 som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Mar 2011 14:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Den officiella Netflix Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar