fredag 18 mars 2011

WebM komponenter för IE9 medföra ytterligare video kompatibilitet till Windows, slut på codec konflikt?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/18/webm-components-for-ie9-bring-further-video-compatibility-to-win/:
Vi har varit rapportering om dramat över Googles WebM ända sedan Microsoft jämförde videoformat till esperanto tidigare i år, men trots ett krig av ord, Google och Microsoft verkar vara i fin som den senaste tiden. Vad publicerades ursprungligen vara en ren WebM plug-in för IE9 , har visat sig vara en fullständig uppsättning komponenter för Microsoft Media Foundation (MF) API, vilket innebär ännu mer kompatibilitet i Windows. Eftersom komponenterna är installerade direkt till operativsystemet, kommer du att kunna titta WebM videoklipp i andra program som stöder MF, t.ex. Windows Media Player 12 för Windows 7. Vi antar att detta kan vara en signal till någon form av vapenvila över omtvistade videoformat, men egentligen, vad är det roliga i det?

WebM komponenter för IE9 medföra ytterligare video kompatibilitet till Windows, slut på codec konflikt? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Mar 2011 00:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IEBlog , WebM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar