fredag 18 mars 2011

Motorola Xoom med Sprint insignier, Nexus S 4G logotyp läcka ut

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/18/motorola-xoom-with-sprint-insignia-nexus-s-4g-logo-leak-out/:
Om du har följt dessa här sidor noggrant, du vet att en liten enhet namnet Nexus S 4G kommer till Sprints nät, med förväntningen är att det kommer att tillkännages vid CTIA i början av nästa vecka. Bränslepåfyllning våra tidigare info i frågan, har vi nu fått tag i en bild som påstås vara den logotyp som Sprint och Google kommer att använda för att representera sin nya WiMAX-utrustade samarbete. Som kan hittas efter pausen, men vad du verkligen ivriga att lära sig mer om är att bilden av en Motorola Xoom med en numera Network logga på, eller hur? Tja, det kommer från samma källa, vars resultat av att avslöja Sprint pre-release hårdvara (och inte få sparken) är ganska exemplariskt, så vi är villiga att kreditera det som the real deal. Vi har lansering inga datum eller prissättningen för att dela ännu, men det är inte orimligt att förvänta Sprint kommer att avslöja allt som saftig info under sin extra långa CTIA pressarfoten. Och om inte, kommer vi att hålla spåra dessa läckor och få den till dig ändå!

[Tack, r0fl]

Fortsätt läsa Motorola Xoom med Sprint insignier, Nexus S 4G logotyp läcka ut

Motorola Xoom med Sprint insignier, Nexus S 4G logotyp läcka ut publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 18 Mar 2011 15:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar