fredag 18 mars 2011

T-Mobile demos nya Sidekick öppningsmekanism, lovar mobil hotspot och tjudra stöd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/17/t-mobile-shows-off-new-sidekick-opening-mechanism-on-video-we-s/:
Så vad tycker du om den första touchscreen Sidekick ? Ett desperat försök att hålla en ålderdomlig varumärke liv med orelaterade hårdvara eller en modern återberättande av en framgångsrik detaljhandel historia? Hursomhelst, T-Mobiles hålla det populära namnet vid liv, om än med en Android 2,2 stiftelse och Samsung-byggda inälvor. Den nya reglaget mekanism, som ersätter den populära 180-graders vridning som var kännetecknande för Sidekick enheter, har nu behandlats i en snygg video demo, där det garanteras uppåt dragkraft ger oss anledning att vara försiktigt optimistisk. Phone Scoop har också fått bekräftelse att Androids inbyggda mobil hotspot och USB tjudra funktioner kommer att stödjas på den nya enheten, tillsammans med MicroSD minnesexpansion - 1GB lagring ombord kommer att kompletteras med ett 2GB kort i rutan - WiFi, Bluetooth och GPS. Video följer efter rasten.

[Tack, Brandon och Timothy]

Fortsätt läsa T-Mobile demos nya Sidekick öppningsmekanism, lovar mobil hotspot och tjudra stöd

T-Mobile demos nya Sidekick öppningsmekanism, lovar mobil hotspot och tjudra stöd som ursprungligen visades på Engadget tis, 17 Mar 2011 22:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa T-Mobile Blog , Telefon Scoop | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar