fredag 18 mars 2011

Paramount Pictures, BitTorrent ihop för att distribuera spelfilm (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/17/paramount-pictures-bittorrent-team-up-to-distribute-feature-fil/:
Om du inte har hört, det finns webbplatser där ute som låter dig ladda ner filmer och program med hjälp av en liten sak som kallas BitTorrent-protokollet . Och medan de flesta av filmiska tillgängliga pris är en icke- DMCA -godkända natur och organisationer filmare vänder allt till torrent webbplatser för att få ordet ut. Till exempel år 2009 en filmare som heter Hanna Sköld arbetat med folk på The Pirate Bay att distribuera sin film Nasty Old People. Och faktiskt, det verkar finnas så många tokiga sätt att få ditt arbete ut till publik dessa dagar som det finns filmare.

Ett system som nyligen piqued vårt intresse var påhitt av folk på distraherad Media. Det australiska företaget är crowdsourcing sin senaste produktion, en tunnel (inte att förväxla med Chunnel: 32 Miles av Danger) genom att sälja enskilda bildrutor för en dollar styck. Naturligtvis, som "äger" en ram ger dig inget annat än en möjlighet att säga att du hjälpte en filmskapare ut, men det är en värdig sak. Och på 135.000 ramar som är en hel dollar! När filmen är klar kommer den att distribueras via BitTorrent gratis - vid sidan av en faktisk DVD-utgåvan av Paramount Pictures , som när man tänker på hur ovilliga Hollywood har varit att omfamna Internet är ganska vild. Kolla in (NSFW) släpvagn efter pausen, och då slå på länkarna nedan för mer info. Tunneln bör göra sin premiär i maj.

Fortsätt läsa Paramount Pictures, BitTorrent ihop för att distribuera spelfilm (video)

Paramount Pictures, BitTorrent ihop för att distribuera spelfilm (video) som ursprungligen visades på Engadget tis, 17 Mar 2011 20:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TorrentFreak , Gizmodo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar