fredag 18 mars 2011

Kinect möter en Pufferfish display, producerar underbart läskiga allseende ögat (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/18/kinect-meets-a-pufferfish-display-produces-wonderfully-creepy-a/:
Som Kinect hackar gå, ens detta kommer inte att bowla dig med sitt tekniska komplexiteten , men effekten av vad det gör är ganska dramatisk. En av Microsofts sensor-rika, kamera-lastad Xbox tillbehör har repurposed att kommunicera med en Pufferfish sfärisk projektion display - via magi av WPF och openni - med sin motion tracking algoritmer som används för att styra bilden på den gigantiska bollen. Naturligtvis var det första som Tweaker bakom denna mod egentligen en Tolkien-inspirerad öga som följer människor runt om i rummet. Tråkigt nog är den enda Kinect rutan inte tillräckligt för att ge 360-graders täckning, men det är nog bara en tidsfråga tills de skarva en rad av dem tillsammans och smyga ut oss helt. Video efter rasten.

Fortsätt läsa Kinect möter en Pufferfish display, producerar underbart läskiga allseende ögat (video)

Kinect möter en Pufferfish display, producerar underbart läskiga allseende ögat (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Mar 2011 04:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa earthware (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar