söndag 27 mars 2011

Canon Rebel T3 DSLR granskad: ett säkert kort för första gången skyttar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/canon-rebel-t3-dslr-reviewed-a-safe-bet-for-first-time-shooters/:
Är du en sann contrarian letar efter en kamera som anstår din ickekonformistiska livsstil? Tja, kan Canons senaste nybörjar DSLR kanske inte det mest oregerliga kameran ut, men åtminstone det sport en moniker som passar räkningen. Den Canon Rebel T3 , även känd som EOS 1100D är en 12,2-megapixel-affären utformad med DSLR nybörjare i åtanke, och enligt en översyn över på PhotographyBlog, inte det offra inte bildkvalitet för enkel användning. Utropat som en efterföljare till Rebel XS, T3 faktiskt bär över några användbara funktioner från sina mer avancerade syskon, den T3i , inklusive en användarvänlig kontroll layout, men saknar kamerans Scen Intelligent Auto Mode och omfattande lista av kreativa filter. Bortsett från detta fann recensenten T3: s grepp för blankt och dess diminutiva LCD-skärm en mindre tillbakagång, men var snabb att påpeka att ingen av dessa är en affär-brytare. Bortsett från lite av buller stött på högsta ISO-inställning, ger kameran högkvalitativa fotografier även i svagt ljus. Allt som allt det ser ut Rebel T3 är en "lyhörd och intuitiv DSLR" för nybörjare fotograf, och på $ 600, det blev åtminstone en del av tävlingen slå. Nu kommer vi inte berätta vad du ska göra, men om vi var du, skulle vi klicka på länken Källa för att se hur T3 staplar upp.

Canon Rebel T3 DSLR granskad: ett säkert kort för första gången skyttar publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Mar 2011 18:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PhotographyBlog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar