söndag 27 mars 2011

Panasonic Lumix GH2 recension roundup: imponerande videoinspelning, skumma stillbilder

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/27/panasonic-lumix-gh2-review-roundup-impressive-video-recording/:
I fall du fortfarande undrar om Panasonics mirrorless Lumix GH2 är värt $ 900, har vi avrundat en handfull recensioner för att ge en pekare för ditt nästa stora inköp. Medan de flesta recensenter är överens om att detta Micro Four Thirds-kamera verkar vara väldigt lik sin föregångare , de universellt beröm subtilt förbättrad ergonomi, snabb LiveView autofokusering, och raffinerad bildkvalitet, särskilt med dess 1080p AVCHD videoinspelning (även Digital Camera Resource Page gjorde märker några artefakter i sina klipp). Buller är också en icke-fråga upp till cirka ISO 800 eller 1600, men det är uppenbart att de 16 megapixel stillbilder är förhållandevis tråkig och, som de från många andra MFTs, är inte riktigt i paritet med DSLRs - förväntar sig mycket manuell bearbetning arbeta här, som demoed av bra folk över på Digital Photography Review. Allt som allt är det GH2 en stor sats för högkvalitativ video fånga, levereras med en ganska bra ändå prestanda som kräver lite extra TLC efteråt - Kinda ironiskt på ett sätt, men hey, detta är inte ett problem för älskare av video bokeh. Chef över till länkarna nedan för några djupgående analys och genomgång innan du lämnar en liten buckla på ditt bankkonto.

Läs - Digital Photography Review
Läs - Fotografering Blogg
Läs - Camera Labs
Läs - Digital Camera Resource Page
Läs - Let's Go Digital

Panasonic Lumix GH2 recension roundup: imponerande videoinspelning, skumma stillbilder publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 27 Mar 2011 16:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar