söndag 27 mars 2011

LanSchool IPAD ansökan skjuter ut, skickar tillbaka testet frågor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/27/lanschool-ipad-application-shoots-out-sends-back-test-questions/:

LanSchool s IPAD app har varit ute på en fästing, men den senaste uppdateringen ger en extra som bör vänligen både lärare och elever lika. Det är en test funktion som gör professorer att skicka prov på upp till 100 frågor till studenter som kör LanSchool IPAD Student ansökan, därifrån kan testresultaten bli skjuten igen och visas i realtid på lärarens konsolen och komma tillbaka betygssätts med möjligheten att exportera eller skriva ut resultaten. De ansvariga kan skapa sant / falskt, flervalsfrågor eller kort svara på frågor och grafik har en grön lampa också. Tester måste byggas ut med hjälp av en Mac eller PC, men efter det kan de sedan skickas till iPads, datorer eller tunna klienter. Du kan slå källan länk för att ladda ner programmet gratis, men du behöver en aktuell klassrum licens för LanSchool att få någonting utfört. Whatd'ya - A för insats?

Fortsätt läsa LanSchool IPAD ansökan skjuter ut, skickar tillbaka testet frågor

LanSchool IPAD ansökan skjuter ut, skickar tillbaka testfrågor som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 27 Mar 2011 00:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar