söndag 27 mars 2011

Verizons Samsung 4G LTE Mobil Hotspot lanserar 31 mars

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/27/verizons-samsung-4g-lte-mobile-hotspot-launches-march-31st/:
Även om det inte kommer att bli den första Verizon LTE enhet för att dela sin glödheta via WiFi (den äran går till en nystartad Thunderbolt ), Samsung SCH-LC11 - meddelade tillbaka på CES - ser ut att vara Nätverkets första dedikerade hotspot att slå detaljhandeln. Vi har precis tappat lufttrafikföretagets interna utrustning guide som visar ett lanseringsdatum i alla kanaler (butiker, telefonförsäljning, och online) nu på torsdag, 31 mars, prissättning är en öppen fråga, men bärare tenderar att prissätta dessa modem ganska aggressivt på kontrakt eftersom de vet att de tänker äta upp dig med uppgifterna för de kommande två åren. Naturligtvis i detta fall är vi mer än villiga att bli uppäten levande om det innebär att vi har en 20Mbps WiFi-anslutning på fickan hela tiden.

[Tack, anonym tipsaren]

Verizons Samsung 4G LTE Mobil Hotspot lanserar 31 mars ursprungligen visades på Engadget on Sun, 27 Mar 2011 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar