söndag 27 mars 2011

FCC tittar på data roaming regler, inte intresserad commonizing transportörer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/fcc-looking-at-data-roaming-rules-not-interested-in-commonizing/:
FCC ordförande Julius Genachowski upp kortfattat data roaming på CTIA i förra veckan, men nu är han säger kongressen att åtgärder inkommande, att se till lantbrevbärare inte hamna på efterkälken resten av cellulära industrin. Du förstår, kommissionen 2007 i uppdrag billiga roamingavtal för röst-och meddelandetjänster för att låta regionala operatörer konkurrerar, men Mobildatakommunikation är biets knän nu (som ni som läser detta på en smartphone kan intyga) och dessa avtal kommer inte att skydda Tiny Tims av telekom i en värld av Volte ändå. Så, skickas som förklarar han i ett brev till ledamöterna i senaten och ordförande har, kommit fram till en uppsättning regler, vilket kommer att "incent potentiella roaming partners att komma till förhandlingsbordet för att förhandla privata kommersiella affärer."

"I förslaget övervägs skyr en gemensam vagn strategi och lämnar mobila tjänsteleverantörer rätt att förhandla och bestämma, om en kund-för-kund grund, kommersiellt rimliga villkor för dataroaming avtal", står det ett annat brev. Självfallet ser vi fram emot att höra hur FCC kommer att uppmuntra konkurrens och samtidigt låta de stora grabbarna förhandla utifrån deras flera miljarder dollar spektrum som har poster.

FCC tittar på data roaming regler, inte intresserad commonizing transportörer publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Mar 2011 19:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar