lördag 19 mars 2011

Dual-core Sandy Bridge bärbara datorer har kommit! Dell, HP, Lenovo och Sony börja levereras system

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/the-dual-core-sandy-bridge-laptops-have-arrived-dell-hp-lenov/:
Om dina ögon har limmats på Engadget denna vecka, har du märkt att det har funnits en hel del nya bärbara datorer avslöjad. Visst, Samsungs järnväg tunn Series 9 stal en hel del av äran, men Dell och ASUS även rullas ut ett par nya Intel Sandy Bridge system. Men något annat stort hände denna vecka i den bärbara datorn i världen - ett bra antal av dual-core Sandy Bridge system äntligen börjat frakt till er laptop-älskande folk. Vänta, men inte att hända igen på CES? Inte riktigt: medan Intel meddelat att tillgången på Sandy Bridge tillbaka i januari , bara börjat det att skicka sin quad-core chips - nu alla dual-core Core i3, i5 och i7s är redo och så är de system som huset " em. Vi har samlat en lista över de riggar som nu för beställning eller slå återförsäljare. Hit That Läs mer länk till en uppdelning och börja bestämma om du behöver lite frisk dual-core makten i ditt liv.

Fortsätt läsa dual-core Sandy Bridge bärbara datorer har kommit! Dell, HP, Lenovo och Sony börja levereras system

Dual-core Sandy Bridge bärbara datorer har kommit! Dell, HP, Lenovo och Sony börja levereras system som ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Mar 2011 15:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar