lördag 19 mars 2011

HTC Thunderbolt träffar $ 175 prisklassen med LetsTalk - men bara för helgen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-thunderbolt-hits-175-price-point-with-letstalk-but-only/:
LetsTalk har denna morgon sjunkit sitt pris för de HTC Thunderbolt från $ 200 hela vägen ner till den så långt oöverträffad nivå av $ 175. Detta gäller då köpt med den obligatoriska tvååriga service plan och kommer att vara tillgängliga för alla villiga kunder, oavsett om de är nya till Verizon, lägga en extra rad, eller uppgradera sin nuvarande telefon. Det är också betters Amazons $ 180 pris på en annan viktig aspekt: ​​Amazons Thunderbolts finns på baksidan för närvarande, medan LetsTalk har omedelbar lager och kommer även täcka kostnaderna för sjöfarten. Alla goda ting måste få ett slut, dock, och detta rabatterat pris kommer endast att pågå fram till måndag, då kostnaden kommer att återgå till en mer hållbar punkt för detaljisten. Med detta sagt vill vi avråda rusar i om du inte är kategoriskt säker - LetsTalk kommer ding dig för $ 250 om du inte håller sig till kontraktet som går med den här telefonen i minst 181 dagar.

HTC Thunderbolt träffar $ 175 prisklassen med LetsTalk - men bara för denna helg som ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 19 Mar 2011 09:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa LetsTalk | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar