lördag 19 mars 2011

Vecka i Apple: recensioner överflöd med IPAD 2, MacBook Pro, Xcode 4

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4kIYzbN2hT8/week-in-apple-reviews-galore-with-ipad-2-macbook-pro-xcode-4.ars:

Den översta berättelser från denna sista veckan i Apple-nyheter var, föga förvånande, IPAD våra recensioner av de nya 2 och 13 "MacBook Pro med Thunderbolt. Vi gjorde även en praktisk med Xcode 4, tittat på den senaste IPAD och Smart Cover teardowns, instrueras läsarna om hur du använder Hemmadelning med sina IOS enheter, och diskuterade krångligheter med Bluetooth stereo-hörlurar med en Mac eller iPhone Läs vidare för en fullständig förteckning över översta våningarna.:

Ars recensioner IPAD 2: stora prestandavinster i ett smalare paket : Den IPAD 2 är en iteration på den ursprungliga IPAD för att optimera användarupplevelsen, både inom och utanför. Ars ta apparaten genom sin takt att se hur olika det egentligen är i vår senaste recension.

Små och mäktig: en genomgång av Apples nya 13-tums MacBook Pro : Med den senaste omgången av MacBook Pro uppgraderingar, slutligen ger Apple alla sina premium bärbara up-to-date med de senaste Intel-processorerna 13. Ars ser på "MacBook Pro , med några benchmarks av den nya 17-tums MacBook Pro kastas i för bra åtgärd.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar