lördag 19 mars 2011

Mistubishi droppar LCD HDTV för att fokusera på 73-tum och över stora skärmar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/mistubishi-drops-lcd-hdtvs-to-focus-on-73-inch-and-above-sized-d/:
Att vi inte ser en efterföljare till Mitsubishi väl mottagna linje Unisen LCD HDTV på CES 2011 borde ha varit en signal, men nu har företaget gjort det officiellt - det är nedskärningar TV-verksamhet, stänga några kontor och lämnar LCD TV-verksamheten helt. Som enda företag kan sälja bakprojektions-apparater till konsumenterna, brev från senior VP Cayce Blanchard (till efter paus) anger en planen är att fokusera på att sälja DLP och Laservue TV som är större än 73-inches där dess platta konkurrenter sällan når . Det kommer också att fortsätta att sälja projektorer, väggar display, skrivare och stora offentliga bildskärmar - liksom Cowboys Stadium set - till andra företag. Naturligtvis tråkigt som alla är lika att se LCD-skärmar gå, som bara innebär att det finns ännu mer tid att fokusera på 92-tums DLP som ska slå hyllorna senare i år. Tid som tillbringas väl, vi skulle säga.

Fortsätt läsa Mistubishi droppar LCD HDTV för att fokusera på 73-tum och över stora skärmar

Mistubishi droppar LCD HDTV för att fokusera på 73-tum och över stora displayer som ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Mar 2011 18:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar