lördag 19 mars 2011

Fråga Engadget: Bästa PC-alternativ till 13-tums MacBook Air?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/18/ask-engadget-best-pc-alternative-to-13-inch-macbook-air/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svar, här är uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget fråga kommer till oss från Sheikh Adnan Abdullah, som verkar behöva en MacBook Air inte från Apple (eller en KIRF motsvarighet). Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.
"Jag äger för närvarande en Macbook Air, men jag är inte ett stort fan av Mac OS 13. Jag planerar att övergången tillbaka till - Windows. Kan du rekommendera mig en till 14-tums Windows-dator som är lätt som en MacBook luft och ger samma mängd batteritid? Tack! "
Vi måste bara tro att den här mannen inte är i den här båten ensam, och medan det självklara svaret är att bara installera en ny kopia av Windows 7 på MBA genom Parallels eller Boot Camp är det mycket möjligt att han försöker skaka hela Apple-design. Så, utanför MSIs X-Slim serien, finns det något på Wintel sidan riktigt gillar Apples tunnaste bärbara dator någonsin?

Fråga Engadget: PC alternativ till 13-tums MacBook Air? Bästa ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Mar 2011 23:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar