lördag 19 mars 2011

OnStar eftermarknaden spegel att kallas OnStar FMV, får en ny mikrofon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/18/onstars-aftermarket-mirror-to-be-called-onstar-fmv-gets-a-new/:
OnStar eftermarknaden spegel att kallas OnStar FMV, får en ny mikrofon
När General Motors används CES att inleda en spegel med en blå knapp som skulle fungera i alla bilar det hette, helt enkelt, " detaljhandel produkt . " Kanske inser att en sådan svepande vag namn för företagets angrepp på varje bil varje tillverkad kan leda till lite förvirring, har GM nu beslutat att kalla spegeln OnStar FMV. FMV, som står för "For My Vehicle" och inte "Full Motion Video," kommer att agera som en handsfree-enheten och tillåter dig att få andra blå knappen funktionalitet, inklusive turn-by-turn anvisningar och katastrofbistånd. Eftersom CES spegeln har utökats med en extern mikrofon, men priset förblir det samma: $ 299 när den lanseras i sommar - plus $ 100 för installation och $ 18,95 per månad eller $ 199 per år att använda sig av OnStar tjänster. Blå knapparna kommer inte billig, min son.

Fortsätt läsa OnStar eftermarknaden spegel att kallas OnStar FMV, får en ny mikrofon

OnStar eftermarknaden spegel att kallas OnStar FMV, får en ny mikrofon som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Mar 2011 19:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar