lördag 19 mars 2011

Tesla öppnar sin verkstad, visar upp mer Model S prototyper

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/19/tesla-opens-its-workshop-shows-off-more-model-s-prototypes/:
Tesla öppnar sin verkstad, visar upp mer Model S prototyper
Det förväntas att när Tesla Model S träffar full produktion det kommer att rulla ut av företagets nyförvärvade anläggning i Fremont, Kalifornien - tidigare Nummi växt som ägs gemensamt av General Motors och Toyota . För nu, dock bilar är att sätta ihop på Tesla högkvarteret i Palo Alto och företaget bjöd in några medier att gå kolla läget. GigaOM har några bilder som visar olika Teslas i olika stadier av demontering, inklusive motor-och bak fjädring på väg att bultas i, och chefsingenjör Peter Rawlinson talar om bilens massiva främre kylaren montering. Åh, och de matta orange modeller? Nej, de är tyvärr inte de första exemplen på en särskild General Lee utgåva. Dessa bilar är avsedda att köras i olika väggarna vid olika hastigheter för att testa bilens prestanda i en krasch, ungefär som den här stackars Volvo var . Do ägna en tanke.

Tesla öppnar sin verkstad, visar upp mer Model S prototyper ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Mar 2011 05:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GigaOM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar